Nakon uspješnog sudjelovanja na pozivu za dostavu projektnih prijava, Arcadia (kao korisnik sredstava) je u prosincu 2019. za projekt „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)-2“sklopio ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta te Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Cilj projekta je implementacija informacijskog sustava koji će poliklinici omogućiti bitno povećanje učinkovitosti poslovanja i konkurentnosti na tržištu. Očekujemo da će radni procesi u tvrtci i cjelokupno poslovanje biti povezani u jedinstven sustav, koji omogućuje kontrolu i bolju povezanost nad svim segmentima poslovanja (bolju povezanost svih ambulanti), te povećati razinu znanja svih djelatnika usvajanjem novog informacijskog sistema.

Projektom će se nabaviti potrebna oprema, educirati djelatnici i provesti marketinške aktivnosti. Ukupna vrijednost projekta je 281.929,94 kn, od čega EU sufinancira 146.517,32 kn.

Projekt će se provoditi od 20.prosinca 2019. do 20.prosinca 2020. Osobe za kontakt za više informacija su Biljana Ignatovska i Tamara Banfić, a mogu se kontaktirati preko kontakt obrasca ili telefona iz rubrike Kontakt.

Dodatne informacije o fondovima se mogu dobiti na stranicama Strukturnih fondova i Operativnog programa konkurentnost i kohezija.