O Poliklinici Arcadia

Poliklinika Arcadia Daruvar d.o.o. je privatna obiteljska poliklinika osnovana 1992. god. kao prva ordinacija za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju u Hrvatskoj. Nalazi se u najljepšem malom gradu, Daruvaru. Smještena je na rubu Rimske šume u neposrednoj blizini Daruvarskog parka, nadaleko poznatog po izvorima termalne ljekovite vode.

Medicinski stručnjaci (liječnici) poliklinike za plastičnu kirurgiju i ginekologiju nude Vam kvalitetno izvođenje estetskih i plastičnih operacija, kao i ostalih tretmana, te ugodan smještaj poslije operacijskih zahvata uz punu diskreciju. O Vama se brinu educirane medicinske sestre s dugogodišnjim iskustvom u estetskoj i plastičnoj kirurgiji.

Mr. sci. dr. Ignatovski sa svojom ekipom medicinskih stručnjaka obavlja stručne preglede, konzultacije i liječenja iz područja opće, plastične i estetske kirurgije. Završio je sve potrebne specijalizacije, educiran je u zemlji i inozemstvu, s dugogodišnjim iskustvom u općoj, estetskoj i plastičnoj kirurgiji.

U odjelu poliklinike za estetsku i plastičnu kirurgiju nudimo Vam smještaj u udobnim jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s domaćim i stranim programom te wifi. Omogućavamo vam dostavu hrane prema vašim prehrambenim navikama. Iz sobe se vidi prekrasan pogled na park Rimske šume u kojemu se nalaze šetnice i prirodni izvori vode. Našim klijentima za vrijeme boravka kod nas preporučamo šetnju kroz park i relaksaciju u prekrasnoj prirodi.

Osim plastične kirurgije pružamo usluge naših vrhunskih stručnih suradnika iz područja ginekologije, dermatologije, kardiologije i ultrazvuka, te mnoge laboratorijske pretrage, alergološko testiranje i neinvazivni prenatalni test Nifty.

klinika

Vrhunska usluga

Stručno osoblje

Smještaj

Što kažu naši korisnici