HR | EN | SI 

b_150_100_16777215_00_images_stories_cosmetics_body5.jpg

 

Iako je najtraženije odstranjivanje masnog tkiva s trbuha, struka, bokova, leđa, stražnjice, natkoljenica i nogu, ono se može učiniti baš na svakom dijelu tijela, kojim niste zadovoljni. Također, radi se o zahvatu na koji se podjednako odlučuju žene i muškarci. Efekt liposukcije vidi se odmah nakon operacije, a mjesec dana je potrebno kako bi izgled bio gotovo konačan. Budući da je liposukcija metoda koja služi preoblikovanju kontura tijela, ovim zahvatom, rješava se i problem asimetrije pojedinih regija, obzirom da masno tkivo može biti nejednako nakupljeno. Novija metoda, koja se nadopunjuje s liposukcijom je transfer vlastitog masnog tkiva.

 

Tijekom posljednjih deset godina uporaba vlastitog masnog tkiva za popunjavanje određenih dijelova tijela postaje sve više zanimljiva  plastičnim kirurzima i pacijentima  diljem svijeta. Prednost ovog postupka je očigledna a rabi se isljučivo vlastito tkivo pacijenta umjesto implantata ili stranih preparata. Rezultati su vrlo dobri i trajni, a veliki postotak masnog tkiva preživi transfer pa metoda daje jako dobre rezultate.

 

Upravo smo se vratili s posljednjeg Europskog simpozija o transferu masnog tkiva u Milanu, Italiji, gdje smo dobili najnovije  informacije vezane za  istraživanja  koje se odnose na transfer masnog tkiva, te sada jamčimo  još bolje rezultate. Ova grana estetske kirurgije u potpunosti je razvijena i usavršena, te se upotpunjuje s mnogim zahvatima koje obavljamo u našoj poliklinici, nudeći Vam novi niz mogućnosti u postizanju željenog novog  izgleda.

 

Skulpturiranje tijela, kombiniranjem liposukcije  i transfera masnog tkiva,daje najbolje rezultate, budući da se višak masnog tkiva vadi s određenih mjesta gdje nije poželjno, te stavlja na mjesta koja želimo popuniti i postići obline.

 

Tako vlastito masno tkivo koristimo za:


• Popunjavanje lica – usne,jagodice, podočnjaci, nazolabijalne brazde...
• Povećanje grudi bez implantata, ili poboljšanje izgleda dojki s implantatima
• Popunjavanja muških prsa
• Rekonstrukciju dojke nakon mastektomije
• Povećanje stražnjice bez ili kao nadopuna implantatima
• Tretiranje lokalnih područja s atrofijom masnog tkiva, kao što su na primjer korekcija udubljenja ožiljaka ili ozljeda.
• Liječenje urođenih promjena nedostataka masnog tkiva i Dupuytrenove kontrakture bez incizije.


U sažetku, tehnika prijenosa masnog tkiva  uključuje vađenje masnog tkiva iz područja u kojima ga ima više, kao što su trbuh, bokovi i noge, te primjena na dijelovima tijela gdje je planirano, kao što su najčešće lice, dojke i  stražnjica . Zahvat nije posebno bolan niti neugodan, te se vrlo brzo možete vratiti normalnim svakodnevnim aktivnostima. U Poliklinici Arcadia dostupne su Vam nove tehnike koje će ostvariti sve Vaše želje i očekivanja. Naša su prednost najviši standardi estetske i plastične kirurgije, sigurnost  kirurških zahvata i anestezije, i vrlo udoban smještaj u našoj poliklinici u Daruvaru, u Hrvatskoj.

 

Svaki pacijent je jedinstven i obraćamo mu se individualno kako bi postigli najbolje moguće rezultate. S punim povjerenjem se obratite našem stručnom timu pod vodstvom dr. Bojana Ignatovskog, vrhunskog plastičnog i estetskog kirurga, koji se može pohvaliti zavidnom medicinskom i kirurškom karijerom.

 

Pripremanje masnog tkiva za lipofiling

 

 

Prije i poslije procedure: Liposukcija plus lipofiling

 

Poliklinika Arcadia, Daruvar

 

Poliklinika: Strma Ulica 16, HR - 43500 Daruvar, Hrvatska
Tel: 043 675 200     Fax: 043 675 214
Skype: poliklinika.arcadia
E-mail: poliklinika@poliklinika-arcadia.hr
Ordinacije: Daruvar - Zagreb - Varaždin

 

 

Copyright © 2014 Poliklinika Arcadia. Sva prava pridržana. Powered by GlobalStudio.